Automobielbedrijf  H. Coops

Papegaaiweg 5

7345 DK  Wenum Wiesel

055 - 26 00 128

 

 

Wenum Wiesel ligt aan de rand van Apeldoorn Noord tegen de kroondomeinen bij paleis het Loo. Vanaf de A-50 neemt U afslag nr 25 en rijdt dan richting Apeldoorn. Bij de eerste verkeerslichten gaat U rechtsaf richting Wenum, vervolgens de volgende weg rechts langs het Apeldoorns kanaal richting Wenum. Bij de eerste brug over het kanaal gaat U linksaf de papegaaiweg op. Aan het eind van de papegaaiweg bij de kruising met de Zwolseweg ziet U rechts bedrijvenpark Wenum. Hier vindt U ons op nr. 5  (geef op uw navigatie huisnummer 9 in)

 

Wilt U een onze auto's komen bekijken, maak dan vooraf een afspraak.

Omdat wij niet altijd aanwezig zijn adviseren we vooraf te bellen om teleurstellingen te voorkomen.

 

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 AB  Wenum Wiesel

055-2600128

welkom@hcoops.com

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk

Lage bijtelling ?

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel. netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand. tijdens uw bezoek rekenen we het U graag voor.

we zijn een van de weinigen in Nederland die naast financial lease ook full operational lease aan kunnen bieden voor onze youngtimers

 

Volvo BT Phone P2

Multimedia anno 2019 in een door ons geleverde Volvo V70 en XC70 youngtimer, mogelijk door de VDASH BLUETOOTH module, muziek streamen vanaf je telefoon als of je in een concertzaal zit en telefoon bediening origineel Volvo.

Voor de XC90 is de VDASH module nog in ontwikkeling. 

Voor de modellen waar geen telefoonunit af fabriek in zit hebben we andere oplossingen.

 

Corona

We zijn op afspraak geopend en heten je ook in de tijd dat het Corona virus Nederland in zijn greep heeft natuurlijk van harte welkom.

Bij vragen en advies verzoeken wij je vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen.
Verder het vriendelijke verzoek je te houden aan de landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langs wilt komen.

Wij nemen deze preventieve maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken en ons te beschermen. 

We hebben voor de zakelijke klanten de mogelijkheid om een financial of full operational lease op onze youngtimers aan te bieden, geen investering maar maandelijkse autokosten, nu het corona virus ons land in zijn greep heeft misschien een alternatief om toch tot aanschaf van een ‘nieuwe’ youngtimer over te gaan

Disclaimer

Alle informatie op deze website is vrijblijvend en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door ons echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie op deze website enig recht worden ontleend. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt.

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Web Analytics