V70 youngtimer 07

 

De door ons aangeboden VOLVO youngtimers worden door ons afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, een recente of nieuwe APK en indien nodig een nieuwe distributieriem. Standaard bij onze Volvo youngtimers is ook dat ze een powerflush olieservice op de automatische versnellingsbak ondergaan. Voordat de auto bij ons in de youngtimer selektie komt word ie geheel gecontroleerd en alle benodigde onderhouds- en reparatie werkzaamheden uitgevoerd zodat we de auto in een goede staat af kunnen leveren om nog vele kilometers met je "nieuwe" youngtimer te kunnen rijden. De onderhoud en reparatiewerkzaamheden kunnen indien gewenst separaat binnen de verkoopprijs gefactureerd worden.

Omdat we achter de kwaliteit van de door ons aangeboden youngtimers staan geven we dan ook met een gerust hart drie maanden of 5.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt) garantie op het draaiend gedeelte van de motor en de versnellingsbak. De garantie omvat zowel het arbeidsloon als de benodigde materialen zodat de kosten hiervan voor 100% voor onze rekening zijn. We gaan hiermee nog verder dan de garantie voorwaarden van de BOVAG !

Wil je voor aankoop van een van onze youngtimers een onafhankelijke aankoopkeuring uit laten voeren dan hebben we daar vanzelfsprekend geen bezwaar tegen.

 

Lage bijtelling ?

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel. netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand. tijdens uw bezoek rekenen we het U graag voor.

 

 

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 AB  Wenum Wiesel

055-2600128

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk

Volvo BT Phone P2

Multimedia anno 2018 in een door ons geleverde Volvo youngtimer, mogelijk door de VDASH BLUETOOTH module, muziek streamen vanaf je telefoon als of je in een concertzaal zit en telefoon bediening origineel Volvo. Ook voor Volvo's zonder telefoon optie af fabriek geleverd zijn mogelijk.

Web Analytics