Wilt U zekerheid over de kosten van het zakelijk rijden van een youngtimer dan is leasen een goede oplossing. Voor zowel financial als operational kunnen we hierin bemiddelen en U een offerte aanbieden.
 
Om een voorbeeld te geven gaan we uit van een Volvo V70 2.4T AWD Automaat met 200 PK, aanschafprijs € 11.950,- inclusief BTW en BPM, een jaarkilometrage van 20.000 kilometer en een looptijd van vier jaar.
Kies je voor financial lease dan kom je uit op een maandbedrag van € 235,91 exclusief BTW
Operational lease, dus inclusief reparatie, onderhoud, winterbanden, verzekering en motorrijtuigen belasting kom je uit op een maandbedrag van € 490,- exclusief BTW en €  747,14 inclusief brandstofkosten.
 
Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW en uitsluitend voor de V70 in deze uitvoering, looptijd en jaarkilometrage. Voor  andere looptijd of jaarkilometrage kunnen we U een offerte maken. Laat ons weten welke van onze youngtimers U wilt leasen, looptijd en jaarkilometrage, uiteraard uw gegevens en we kunnen een passende offerte aanbieden. Bijkomend voordeel bij het leasen van een youngtimer is dat de bijtelling minimaal is, ga uit van een bedrag tussen de € 75,- en € 100,- bruto per maand.
 
 

Lage bijtelling ?

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel. netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand. tijdens uw bezoek rekenen we het U graag voor.

 

 

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 AB  Wenum Wiesel

055-2600128

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk

Volvo BT Phone P2

Multimedia anno 2018 in een door ons geleverde Volvo youngtimer, mogelijk door de VDASH BLUETOOTH module, muziek streamen vanaf je telefoon als of je in een concertzaal zit en telefoon bediening origineel Volvo. Ook voor Volvo's zonder telefoon optie af fabriek geleverd zijn mogelijk.

Web Analytics