XC70 1

Automobielbedrijf H. Coops is een bedrijf dat in 1994 vanuit een hobby is ontstaan, toen nog op het gebied van de fameuze PEUGEOT 205 GTI. Na verloop van tijd zijn wij ons gaan specialiseren op de sportievere uitvoeringen van het merk Peugeot en met name de cabriolet uitvoeringen van Peugeot zoals de PEUGEOT 206CC 207CC en 307CC. Later is daar ook nog de Volvo bijgekomen, de eerste was een zwarte 850 T5R estate waar we zo van onder de indruk waren dat er nadien nog vele volgden.

 

Onze manier van werken : wij doen op een gewone, normale manier zaken. We verkopen U natuurlijk graag een auto, maar we zullen U niet "pushen" om een handtekening onder een koopcontract te zetten. Uw gevoel bij de aanschaf van een van onze auto's moet gewoon goed zijn. Alleen op die basis kunnen we een deal sluiten waar we beiden achter staan.

Door  ervaring die we in de loop der jaren opgedaan hebben met de merken PEUGEOT en VOLVO kunnen we vrij selectief inkopen en het kaf van het koren scheiden. We kunnen dan ook gerust stellen dat bij ons de betere exemplaren op voorraad staan.

Van alle door ons aangeboden auto's is de kilometerhistorie aanwezig, aangetoond door onderhoudsfakturen, afgestempelde onderhoudsboekjes of de nationale autopas.

Wij berekenen dan ook geen afleveringskosten en U kunt bij ons ook geen garantie pakketten kopen, we vinden namelijk dat een auto goed afgeleverd moet worden en U hier niet extra voor hoeft te betalen.

De voorraad die u op onze internetsite vindt is actueel en bevat geen zogenaamde ‘lokkertjes’. Wel is het verstandig, indien u voor één specifieke auto langs wilt komen, even te bellen of de auto van uw keuze op dat moment op het bedrijf aanwezig is

Veel plezier bij het bekijken van onze selectie en wellicht tot ziens in ons bedrijf. 

Hans Coops

Lage bijtelling ?

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel. netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand. tijdens uw bezoek rekenen we het U graag voor.

 

 

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 AB  Wenum Wiesel

055-2600128

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk

Volvo BT Phone P2

Multimedia anno 2018 in een door ons geleverde Volvo youngtimer, mogelijk door de VDASH BLUETOOTH module, muziek streamen vanaf je telefoon als of je in een concertzaal zit en telefoon bediening origineel Volvo. Ook voor Volvo's zonder telefoon optie af fabriek geleverd zijn mogelijk.

Web Analytics