header 002

We selecteren onze auto’s natuurlijk natuurlijk zo goed mogelijk. Na binnenkomst worden ze technisch gecontroleerd, krijgen een grote onderhoudsbeurt en worden de benodigde reparaties uitgevoerd en onderdelen die aan vervanging toe zijn vervangen. De automatische versnellingsbakken van de Volvo’s ondergaan een oliespoeling volgens de powerflush methode om zo een blijvende soepel schakelende automatische versnellingsbak te waarborgen. De boordcomputer wordt ingesteld op de nederlandse taal.

We leveren ze standaard af met onderhoudsbeurt, recente APK en garantie.

Financial of operational lease behoort ook tot de mogelijkheden, de gehele looptijd vaste kosten, je weet waar je aan toe bent.

We kunnen uw Volvo  youngtimer laten voorzien van een nieuwe LPG G3 installatie. We laten in de meeste gevallen een installatie van het merk PRINS monteren. De LPG tank (77 liter) wordt geplaatst onder de bodem van de bagage ruimte op de plek van het reservewiel zodat je de volledige bagageruimte kunt blijven benutten. De prijs van een nieuwe LPG G3 installatie bedraagt ongeveer € 1.600,- excl. BTW

Montage van een trekhaak op een bij ons gekochte V70 youngtimer kan vanzelfsprekend ook bij ons uitgevoerd worden. De prijs hiervan is afhankelijk van de gekozen trekhaak, vast of afneembaar.

Montage van een handsfree carkit voor je telefoon, navigatie of multimedia systeem, parkeersensoren en dergelijke kunnen we bij aankoop van een van onze youngtimers verzorgen. Ook is een upgrade van het audiosysteem mogelijk, bijvoorbeeld van een HU603 naar HU803.

Mogelijkheden van achteraf originele cruise control, boordcomputer installeren, mistlampen monteren en een upgrade van het motorvermogen behoren tot de mogelijkheden.

Is een taxatie nodig voor de verzekering of voor de vaststelling van de waarde in het economisch verkeer door een beëdigd taxateur kunnen we daar in bemiddelen.

Multimedia anno nu in je Volvo youngtimer

Wij monteren de Volvo BT phone P2 modules welke de originele Volvo PHM module aanpast zodat de benodigde duo sim kaart vervalt een smartphone via bluetooth gekoppeld wordt met het originele audio systeem van de auto. Bellen en muziek met een ongekende kwaliteit afspelen via het originele audio systeem van de auto. De originele stuurwielbediening wordt gebruikt, het originele display op het dashboard geeft de functies weer.  

Betreft het een Volvo zonder de telefoonmodule (PHM) af fabriek hebben we een minder uitgebreide maar kwalitatief eenzelfde module ter beschikking om in te bouwen.

Lage bijtelling ?

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel. netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand. tijdens uw bezoek rekenen we het U graag voor.

 

 

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 AB  Wenum Wiesel

055-2600128

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk

Volvo BT Phone P2

Multimedia anno 2018 in een door ons geleverde Volvo youngtimer, mogelijk door de VDASH BLUETOOTH module, muziek streamen vanaf je telefoon als of je in een concertzaal zit en telefoon bediening origineel Volvo. Ook voor Volvo's zonder telefoon optie af fabriek geleverd zijn mogelijk.

Web Analytics